Recepty

Recepty > vepřové maso > 4

Recepty - Vepřové maso 4

Recepty pro přípravu pokrmů z vepřového masa.

Selský řízek plněný anglickou slaninou, obalený v trojobalu a osmažený na oleji.
Pikantní vepřová krkovička s pálivou feferonkou.
Vepřové nudličky s houbami - hlívou nebo žampiony.
Holandské řízky obalené v trojobalu.
Grilovaná vepřová krkovice naložená ve vinném octu
Masový dort pečený v troubě z masa, slaniny a šunkového salámu.
Vepřová roláda se šunkovým salámem, míchanými vajíčky a hráškem.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony
Zavařené vepřové maso
Vepřová kýta na indonéský způsob s nudlemi.
Zapečená vepřová panenka na Moravance s vařenými brambory nebo bramborovou kaší jako přílohou.
Vepřové medailonky na pomerančích potřené kremžskou hořčicí, posypané hnědým cukrem a zapečené.
Katův šleh z vepřového masa
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem, paprikou a cibulí.
Vepřové maso v sýrovém županu s kapií a cibulí.
Vepřová kýta na zelenině - kukuřici, hrášku, petrželi, mrkvi, okurce a cibuli.
Vepřové řízky v zakysané smetaně podávané s bramborem, zeleninovým salátem a tatarskou omáčkou.
Vepřové řízky na malajský způsob v marinádě z česneku, cukru, sojové omáčky a pepře, osmažené na oleji či sádle.
Šou-šči s rýží nebo rýžovými nudlemi.
Vepřová krkovice pečená v alobalu - pečená v troubě nebo grilovaná na grilu.
Grilovaná vepřová krkovice s hořčicí podávaná s chlebem a sterilovanou okurkou.
Pikantní vepřové kotlety obalené v pastě ze sýru Niva, strouhance a osmažené jako řízek.
Vepřová kotleta se šunkovou omáčkou a vařeným vajíčkem.
Nakládaný bůček s chlebem a nakládanou okurkou je ideální pokrm k pivu.
Srbský džuveč s rýží, zelenými paprikami, rajčaty a brambory.
Jogurtová marináda na řízky
Bůčkové knedlíky s kysaným zelím
Vepřové řízky na řecký způsob v kořeněné marinádě.
Guláš bez míchání připravovaný v troubě pod alobalem.
Pivovarské závitky s ledvinkami a uzeným masem, podlité pivem.
Naložené kotlety v nálevu z hořčice, pepře, vajec, kečupu a česneku.
Vepřové maso v karamelu - čínský recept.
Vepřová játra na zázvoru zapečená v alobalu.
Vepřové kotlety na pomerančích
Maso na gril - jehněčí, vepřové nebo kuřecí maso, bůček, papriky, cibule, rajčata a koření.
Babiččiny kotlety z podzimních surovin.
Krakonošova ohnivá kýta - pikantní plátky kýty v omáčce.
Vepřový biftek marinovaný a osmažený na rozehřátém oleji.
Holandský řízek z mletého masa, obalený v trojobalu a smažený na oleji.
Čínské nudličky z vepřového masa v marinádě.
Srbské brambory
Kotlety v alobalu
Vepřové maso po francouzsku
Kotlety se sýrem a šlehačkou zapečené v na střední teplotu rozehřáté troubě.
Vepřová játra na asijský způsob
Zbojnické špízy
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřové maso na mrkvi s kari kořením.
Zapečené vepřové řízky se zeleninou a uzeninou.

Vepřové maso 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recepty
Motto

Recepty rozehrají v ústech svoji chuť.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.