Recepty

Recepty > vepřové maso > 2

Recepty - Vepřové maso 2

Recepty na přípravu jídel z vepřového masa.

Slavnostní vepřová žebírka politá koňakem a flambovaná, podávaná s brambory a osmaženými kousky banánu a žampiony.
Marinovaná vepřová kýta podávaná s vařenými bramborami nebo s hranolkami.
Vepřové kotlety s mrkvovou omáčkou
Sekaná v županu z mletého vepřového masa.
Okurková omáčka
Vepřové kotlety s omáčkou s kapary
Bůček na zelí
Ohnivé minutky z vepřového masa a chilli papriček.
Zapečené vepřové balíčky z mletého vepřového masa, brambor, mrkve, zeleniny a anglické slaniny zabalené v rýžovém papíru.
Zapečené vepřové plátky s okurkou
Svíčková z vepřového bůčku
Vepřové kotlety s lečem na rajském protlaku a pivě.
Zapečená vepřová krkovice
Vepřová kýta na bramborech a klobáse zapečená v alobalu.
Kýta s ananasem, sýrem a šunkou zapečená v alobalu.
Vepřové plátky na smetaně se strouhaným sýrem.
Vepřové řízky se zeleným pepřem a Hermelínem
Vepřové medailonky s omáčkou Mornay zapékané a podávané s brambory.
Velikonoční nádivka z dvou mas s petrželí a kopřivami.
Vepřová směs se zelím a houbami na bramboráky
Vepřová panenka se švestkami a sýrovou omáčkou
Řecké brambory
Vepřová rolka se šunkou a sýrem podávaná s bramborovou kaší, přelitá vypečeným sosem.
Velikonoční nádivka s kopřivami
Sedmihradské zelí s klobásou.
Kotlety s hrachovou kaší a osmaženou cibulkou.
Vepřové plátky s mandarinkami a sýrem.
Domácí klobásy
Obrácené vepřové řízky
Česnekové kapsy z vepřového masa s anglickou slaninou a Hermelínem nebo Nivou.
Vepřové plecko na žampionech
Zapečené mexické plátky přelité zálivkou.
Bůčkové řízky obalené, osmažené a zapečené na smetaně.
Debrecínské vepřové kotlety
Vepřová panenka na víně, sojové omáčce a smetaně s rýží.
Vepřové plátky na cuketě
Zapečené vepřové kotlety se sýrem a paprikou
Vepřové řízky zapečené ve smetaně
Vepřová plec s párkem a okurkou a rajčatovém protlaku.
Balkánské vepřové nudličky s lečem, žampiony a kapií.
Vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou
Česneková omáčka z vepřových kostí
Pivovarský tokáň
Chalupářský guláš pod alobalem podlitý masoxovou šťávou a pečený v troubě pod alobalem.
Vepřové ledvinky s muchomůrkou růžovkou, neboli masákem.

Vepřové maso 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Recepty
Motto

Recepty rozehrají v ústech svoji vytříbenou chuť.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.