Recepty

Recepty > omáčky > 5

Recepty - Omáčky 5

Recepty pro vaření omáček.

Omáčka na špagety z rajčat a kořenové zeleniny.
Omáčka na špagety se šunkou a žampiony rozmixovaná se žloutky.
Smetanová omáčka na špagety se sýrem který přidáme na závěr.
Babiččina rajská vynikne s houskovým knedlíkem a masovými kuličkami.
Vepřové plátky s žampionovou omáčkou z vepřové kýty.
Vepřový řízek s omáčkou podáváme řízek přelitý s chlebem či brambory.
Vepřové maso se smetanovou omáčkou na hrášku a vhodnou přílohou.
Křenovo hořčičná omáčka s vepřovým masem snad bude chutnat i vám.
Muškátová omáčka s vepřovým masem se podává s kopečkem zakysané smetany.
Vepřové závitky se smetanovou omáčkou podáváme s rýží.
Čínská švestková omáčka z povidel nebo čerstvých švestek.
Barbecue omáčka k masu.
Kreolská omáčka také chutná ke grilovanému masu.
Arašídová omáčka je typicky americký recept.
Staroanglická chlebová omáčka byla delikátnější a pikantnější než současná verze anglické chlebové omáčky.
Hořčičná omáčka na víně do které vmícháme máslo.
Francouzská omáčka na víně se hodí k červenému masu.
Omáčka z kuřecích žaludků je vynikající příloha k masům.
Dršťková omáčka na víně a rajčatovým protlakem.
Boloňská omáčka na těstoviny ozdobená strouhaným parmazánem.
Nuoc cham je vietnamská kořeněná a ostrá omáčka, která se používá k namáčení různých soust. Je výborná například s dokřupava osmaženými jarnímu závitky.
Sambal oelek je jasně červená chilli omáčka.
Jak udělat chilli omáčku z domácích surovin.
Pivní marináda se používá pro přípravu masa na grilování.
Vlámská olivová omáčka podáváme s pečenými kachními prsíčky či pečeným kuřetem.
Omáčka puttanesca podáváme s těstovinami pokapané olivovým olejem a ozdobené lístky bazalky.
Andaluská omáčka ze zeleniny.
Ovocná omáčka s brambory jako přílohou.
Omáčka ze tří druhů sýra můžeme dochutit trochou česneku nebo mletého pepře.
Vepřové karé s paprikovou omáčkou podáváme s těstovinami či brambory.
Vepřové kotlety se šunkovou omáčkou chutnají dobře s noky, nudlemi či rýží.
Vepřové medailonky s omáčkou z cibule se smetanou.
Šípková omáčka s vepřovými medailonky a houskový nebo kynutý knedlík, který se nabízí jako vhodná příloha.
Vepřová panenka se žampionovou omáčkou na pomerančích.
Vepřové nudličky s omáčkou z ústřic v pánvi wok a zeleninou krátce podušenou, aby zůstala křupavá.
Vepřové plátky na žampionech podáváme s brambory.
Domácí tatarka jíž dá exkluzivní chuť sardelová pasta.
Kari omáčka s jablkem za studena.
Vinná omáčka ke zvěřině nebo uzenému masu.
Játrová omáčka z kuřecích jater na paprice.
Houbová omáčka se zakysanou smetanou a koprem.
Kuřecí maso se sýrovou omáčkou kterou připravíme ze dvou druhů sýra.
Pikantní krokety s hermelínem a přelivem z rajčat.
Krkovička s křenovou omáčkou kterou krkovičku na talíři přelijeme.
Pečené vepřové maso se zeleninou v hořčičné omáčce podáváme s houskovým knedlíkem.
Vepřová plec se špenátovou omáčkou na česneku.
Vepřové nudličky s omáčkou z piva podáváme s vhodnou přílohou.
Uzené maso s křenovou omáčkou nařežeme na plátky, které přelijeme a podáváme s bramborovou kaší.
Hutná játrová omáčka s rýží - na pánvi rozpustíme nadrobno nakrájenou slaninu, přisypeme kmín, přidáme najemno pokrájenou cibuli...
Koprová omáčka od babičky - mouku důkladně rozkvedláme v zakysané smetaně...

Omáčky 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Recepty

Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.