Recepty

Recepty > omáčky > 4

Recepty - Omáčky 4

Recepty pro vaření omáček.

Rajská omáčka z čerstvých rajčat je připravena z kilogramu rajských jablíček.
Brokolice se sýrovou omáčkou kterou připravíme ze sýru Niva.
Rajská omáčka z rajčat s bylinkami - smícháme ingredience, podusíme, přepasírujeme a dovaříme do zhoustnutí.
Houbová omáčka s kyselou smetanou.
Majonéza se připravuje rozšleháním rostlinného oleje a žloutku.
Houbová omáčka na víně s kapary z čerstvých hub.
Borůvková omáčka na víně - použito je portské víno.
Houbovka s vejcem které je uvařené natvrdo.
Meruňková omáčka na kterou použijeme jako základ meruňkovou zavařeninu.
Majonéza z žervé se hodí na zeleninové saláty a ke grilovanému masu.
Bryndzová omáčka chutná i těm, kteří samotnou bryndzu kvůli její aromatičnosti nemají rádi.
Italská rajčatová omáčka zjemněná máslem.
Rajská omáčka se sojovým masem je bezmasé jídlo.
Rajská omáčka s vajíčkem a knedlíkem.
Falešná svíčková na smetaně je připravovaná v Papinově tlakovém hrnci.
Houbová omáčka po jihočesku s kysanou smetanou, která dá jídlu šmak.
Kyselá houbová omáčka zjemněná kouskem másla.
Rajská omáčka rychle jako blesk.
Zelné nudličky s rajskou omáčkou doladíme plátky sýra, který necháme prohřát a rozpustit.
Kuře s hořčično medovou omáčkou pečené dozlatova.
Znojemská omáčka s kolínky uvařenými podle návodu.
Znojemská omáčka s vepřovou kýtou z kyselých okurek.
Chřestovo žampionová omáčka s vajíčkem které uvaříme naztraceno.
Žampionová omáčka je podávaná s vařeným masem a knedlíky nebo těstovinami.
Špíz ze zvěřiny s brusinkovou omáčkou - špíz osmahneme a z výpeku vytvoříme omáčku.
Žampionová omáčka se smetanou, která zjemní její chuť.
Omáčka ke steaku dodá hovězímu tu pravou chuť.
Ravioli se žampiony a omáčkou posypeme strouhaným parmezánem a nasekanou petrželkou.
Smetanová omáčka s kuřecím masem a knedlíkem jako přílohou.
Zapečený květák s tahini, které zapečením zhoustne.
Zapečené gnocchi s kuřecím masem a sýrovou omáčkou zapékáme na žampionech.
Zapečené masové koule s omáčkou ze smetany.
Zapečené těstoviny s houbami, sýrem a rajčaty připravíme v pekáčku či zapékací misce.
Zapečené karbanátky se žampiony a rajskou omáčkou - můžeme použít i jiné houby.
Zavařená rajčatová omáčka s bylinkami.
Kuře na zázvoru se sýrovou omáčkou podáváme s brambory.
Sýrová omáčka se zeleninou pro děti s rýží a masem.
Zelná omáčka chutná s pečivem.
Králík v zelné omáčce zahuštěné smetanou.
Fazolová omáčka s těstovinami.
Černá omáčka je tradiční staročeský vánoční recept.
Česneková omáčka s jogurtem se hodí ke smaženému sýru, řízkům, pečenému nebo grilovanému masu.
Čokoládová omáčka se hodí na přelévání nákypů, palačinek, lívanců.
Hořčičná omáčka z vývaru je vhodná příloha k uzenému masu.
Houbovka z měkkých hub.
Houbová svíčková je bezmasá varianta svíčkové.
Kuřecí kostky v omáčce ze sýru Niva a smetany.
Cuketová omáčka s masovými kuličkami kterou podáváme s houskovým knedlíkem.
Okurková omáčka ze salátovek dochucena do sladkokyselé chuti.
Omáčka na špagety z paprik zjemněná smetanou nebo jogurtem.

Omáčky 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Recepty

Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.