Recepty

Recepty > kuře > drůbeží řízky na víně

Recept na drůbeží řízky na víně

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

plátky drůbežího masa, 2 velké cibule, sůl, mletý bílý pepř, 30 g másla, 200 g strouhaného sýra, 100 ml bílého vína

Postup přípravy:

Plátky drůbežího masa naklepeme, osolíme a opepříme, poklademe do nevymaštěného pekáčku, zasypeme nakrájenou cibulí, poklademe vločkami másla a vložíme do předem vyhřáté trouby péct. Během pečení podle potřeby podléváme bílým vínem, případně vývarem. Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct až se vytvoří kůrka.

Podáváme s vařenými brambory.

Další jídla:
Hovězí řízky naruby obalíme ve strouhance a poté ve vajíčku.
Kuře na kari podáváme s vařenou rýží.
Kuřecí karbanátky podáváme s vhodnou přílohou.
Labužnický šašlik z telecích jater.
Kuře s nádivkou z rohlíků.
Kuřecí rizoto posypeme strouhaným sýrem.
Vepřová pečeně na víně s výpekem.
Kuřecí soté na kari se žampiony.
Hovězí guláš na červeném víně s feferonkou.
Kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy.
Chilli omáčka z rajčat a papriček.
Kavkazský šašlik

Recepty
Drůbeží řízky

Recept, podle kterého připravíme pokrm drůbeží řízky na víně.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.