Recepty
k

Recepty > omáčky > dip ze zakysané smetany

Dip ze zakysané smetany recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

zakysaná smetana, bylinky, česnek, sůl, mletý bílý pepř, hořčice, jarní cibulka

Jak připravit tento recept:

Do zakysané smetany vmícháme nasekané (nejlépe čerstvé) bylinky, které máme k dispozici, prolisovaný česnek, sůl, pepř, lžičku hořčice, můžeme přidat i nakrájenou nať jarní cibulky.

Další recepty:
Hlíva ústřičná v čínském karamelu lehce promícháme a opečeme.
Dip k masu necháme vychladit.
Nadýchaný perník polijeme čokoládou.
Ruský boršč do kterého přidáme lžíci zakysané smetany.
Svíčková omáčka na smetaně s kynutým knedlíkem.
Bylinková majonéza kterou dochutíme.
Italská rajčatová omáčka přikrytá poklicí.
Kuře na skořici pečeme, dokud není kůrčička zlatohnědá.
Špagety Carbonara česky uhlířské.
Kuře pečené na zakysané smetaně podáváme s vařenými bramborami a kompotem.
Sýrová omáčka kterou ochutíme žloutky a máslem.
Rajská omáčka s masovými kuličkami a kynutým knedlíkem.
Majonézový dip doochutíme solí, pepřem a cukrem.
Brusinková omáčka k masu

Recepty
Motto

Dozvíte se zde, jak se připravuje dip ze zakysané smetany a recept na přípravu.


Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.