Recepty

Recepty > vepřové maso > česneková omáčka z vepřových kostí

Recept - Česneková omáčka z vepřových kostí

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

Vepřové kosti, máslo, hladká mouka, 5 stoužků česneku, smetana na vaření

Postup přípravy:

Z vepřových kostí uvaříme vývar, který zcedíme a kosti obereme. Z poloviny másla a 3 lžic hladké mouky a připravíme světlou jíšku, kterou přidáme do vývaru, dále přidáme česnek, smetanu a obrané maso nakrájené na kousky. povaříme a můžeme podávat.

Další recepty:
vepřová panenka na víně, balkánské vepřové nudličky, vepřové kotlety, vepřové nudličky na víně, džuveč, vepřové kotlety, vepřová pečeně na víně, česneková omáčka, vepřové kotlety zapečené s brambory a smetanou, vajíčková tlačenka, velikonoční nádivka, domácí klobásy, vepřová plec s párkem a okurkou

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.