Recepty

Recepty > polévky > česnečka s masovou rýží

Recept - Česnečka s masovou rýží

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

2 stroužky česneku, 1 cibule, 3 polévkové lžíce másla nebo rostlinného tuku, 250 g mletého masa, 2 polévkové lžíce hladké mouky, 1 l vývaru z bujónu nebo masoxu, 1 smetana ke šlehání, sůl, pepř, zelená petržel

Postup přípravy:

Cibuli a česnek nadrobno nakrájíme a na rozehřátém másle nebo rostlinném tuku osmahneme dozlatova. Přidáme mleté maso a smažíme, až se z masa začnou tvořit žmolečky. Poté posypeme a ještě krátce osmažíme. Za stálého míchání přilijeme vývar a smetanu, trochu povaříme, osolíme a opepříme. Polévku nalijeme na talíře a posypeme posekanou petrželkou.

Další recepty:
žampionový krém, sýrová polévka, rychlá polévka s krupičkou, pařížská cibulová polévka, kuřecí česnečka, květáková polévka, ruský boršč, česnečka, dršťková polévka, cibulová polévka, čočková polévka, krkonošský boršč, zeleninová dietní polévka, zeleninová polévka

Recepty
Externí odkazy

Recepty chutnají doma i u přátel.


Yin.cz prináší informace. Tyto stránky používají cookie, jak jsou využívána vaše data.